ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
Політика конфіденційності ("Політика") визначає нашу роботу ("ми") з Вашими персональними даними, коли:

  • Ви відвідуєте сайт https://buhonline.net/new та https://buhonline.net/fop і пов'язані з ним сторінки ( "Сайт");
  • Ви контактуєте з нами з метою отримання продуктів і послуг, передбачених Сайтом.

  1. Які персональні дані ми збираємо?
Особиста контактна інформація, яка дозволяє нам зв'язатися з Вами для подальшої реалізації наших послуг:

  • прізвище, ім'я;

  • номер телефону;

  • адреса електронної пошти.

Чутливі дані. Ми не збираємо інформацію про Вас, яка відповідно до Загального регламенту про захист даних 2016/679 Європейського парламенту і Ради від 27 квітня 2016 року і Закону України "Про захист персональних даних" відноситься до чутливих даних.

Платежі та фінансова інформація. Ми не обробляємо персональні дані, пов'язані з Вашою кредитної та/або дебетовою карткою, зокрема ім'я власника, термін дії картки, CVV код і т.д. Оператором таких персональних даних є фінансова установа (банк).
2. Метою, з якої ми збираємо Ваші персональні дані, є:
  • адміністрування Сайту і бізнесу;

  • поліпшення наших послуг;

  • ідентифікація користувача, який має намір придбати наші послуги;

  • вдосконалення, розвиток і продаж наших послуг;

  • зв'язок з користувачем, в тому числі направлення повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання Сайту, надання послуг, а також обробка запитів і заявок від користувача.

Обробка Ваших персональних даних для таких цілей грунтується на Вашій згоді, одержаній за допомогою спливаючого банера файлу cookie і спеціального поля для позначки.
3. Зберігання та передача Ваших персональних даних:
Ми гарантуємо, що зберігання Ваших персональних даних буде відбуватися виключно протягом строку, необхідного для досягнення цілей, визначених Розділом 2 Політики.

Також ми визнаємо, що поширення Ваших персональних даних за відсутності на це Вашої згоди, заборонено, за винятком випадків, передбачених ч. 2 ст. 14 Закону України "Про захист персональних даних".
4. Які права у Вас є?
Доступ до персональних даних. Ви маєте право отримувати від нас інформацію про те, чи здійснюємо ми обробку Ваших персональних даних, а також маєте право в будь-який момент отримати доступ до таких даних.

Право на виправлення персональних даних. Ми, отримуючи інформацію про Вас, докладаємо всіх зусиль для забезпечення точності та актуальності Ваших персональних даних. Однак, у тому випадку, якщо Ваші персональні дані виявляться неточними або неповними, Ви маєте право вимагати коригування таких даних.

Право на видалення або обмеження обробки персональних даних. Ви маєте право вимагати видалити свої персональні дані або обмежити їх обробку.

Право на заперечення. Ви маєте право висунути заперечення проти обробки нами Ваших персональних даних, після чого Ми не зможемо далі з ними взаємодіяти.

Ви також маєте інші права, передбачені Законом України "Про захист персональних даних" і Загальним регламентом про захист даних 2016/679 Європейського парламенту і Ради від 27 квітня 2016 року.

Для реалізації вищевказаних прав Ви можете направити нам запит на електронну пошту manager@buhonline.net, вказавши Ваші прізвище, ім'я, по батькові, персональні дані, які потрібно змінити/видалити /обмежити їх обробку/одержати до них доступ.
5. Безпека
Ми приймаємо всі розумні заходи для захисту Ваших персональних даних від викрадення, неправильного чи несанкціонованого використання, розкриття, зміни або видалення, використовуючи загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту такої інформації.
6. Взаємодія з третіми особами
Ми не здійснюємо передачу Ваших персональних даних третім особам, за винятком випадків, коли така передача передбачена чинним законодавством, на Ваше прохання або у випадках, передбачених цією Політикою.

Доступ до Ваших персональних даних можуть мати наші уповноважені співробітники, які дали згоду на забезпечення конфіденційності персональних даних користувачів, а також треті особи, які надають нам послуги з підтримки та адміністрування сайту та інші послуги, пов'язані із здійсненням нами господарської діяльності. Наші уповноважені співробітники і треті особи, про яких йдеться вище, на підставі укладених з нами договорів, зобов'язуються дотримуватися норм чинного законодавства України щодо Ваших персональних даних та їх конфіденційності.
7. Cookie
З Вашої згоди ми використовуємо файли cookie на своєму Сайті. Юридичною підставою для використання файлів cookie і для збору персональних даних за допомогою них є Ваша згода (п. 1 (а) ст. 6 Загального регламенту щодо захисту даних (GDPR)).

Ми збираємо інформацію про Ваш пристрій, включаючи файли cookie:

  • IP-адреса;

  • тип пристрою;

  • операційна система;

  • тип браузера;

  • кількість часу, витраченого на перегляд Сайту;

  • кількість переглянутих сторінок;

  • геолокації.

Блокування всіх файлів cookie негативно вплине на зручність використання Сайту. Якщо Ви заблокуєте файли cookie, Ви не зможете використовувати всі функції нашого Сайту.
8. Зміни в Політиці
Ми періодично можемо вносити зміни в Політику для забезпечення Вашої обізнаності з тим, яким чином ми використовуємо Ваші персональні дані. Зміни в Політику можуть бути також обумовлені вимогами законодавства або регуляторних органів.

У зв'язку з цим, ми просимо Вас, по можливості, періодично переглядати Політику на предмет будь-яких змін або оновлень. Дата останнього оновлення Політики вказується на початку.
8. Спеціаліст зі зв'язків і захисту даних
Якщо у Вас є питання щодо Політики або ж Ви хочете реалізувати право, вказане в ній, зверніться до нашого Фахівцю за наступною адресою: manager@buhonline.net